Produktkategori

Legg: Hydrogen på energi industri inkubasjon Base, rom 409, Standard bygningen, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu Province, Kina

Postnummer: 201612

Tlf: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakter: Jack Wang

Epost: jackwang@akwchina.com


Stål bro

Suksessen av Bailey broen var enkelheten til fabrikasjon og samlingen av modulære komponentene, kombinert med evne til å bygge og distribuere

Detailed description

Suksessen av Bailey broen var enkelheten til fabrikasjon og samlingen av modulære komponentene, kombinert med evne til å bygge og distribuere deler med et minimum av hjelp fra tungt utstyr. Mest, om ikke alle, kreves forrige design for militære broer kraner å løfte ferdigmontert broen og senke den på plass. Bailey delene ble gjort av standard stål legeringer, og var enkel nok til at deler laget på en rekke forskjellige fabrikker kan være helt utskiftbare. Hver enkelt del kunne gjennomføres av et lite antall menn, slik at hæren ingeniører flytte lettere og raskere enn før, bereder veien for tropper og materiell fremme bak seg. Til slutt, den modulære utformingen tillatt ingeniører å bygge hver bro å være så lenge og så sterk som nødvendig, dobling eller tredobling opp på støttende sidepanelene eller delene roadbed.

Grunnleggende består av tre hoveddeler. Broens styrke tilbys av panelene på sidene. Panelene er 10-fots lange (3,0 m), 5-fots-høy (1,5 m), cross-avstivet rektangler som hver veier 570 pounds (260 kg), og kan løftes av seks menn. Panelet ble bygget av sveiset stål. Den øverste og nederste akkorden av hvert panel hadde sikringsanlegg mannlige og kvinnelige kabelsko at ingeniører kan innfelt panelet koble pinner.

Gulvet av broen består av en rekke 19-fots-bredformat (5,8 m) Hekkplatene som kjører over broen, med 10-fot lang (3,0 m) stringere kjører mellom dem på bunnen, danner en firkant. Hekkplatene hvile på lavere akkorden panelene og klemmer holder dem sammen. Stringere er plassert på fullført strukturelle rammen, og tre plankekledning plasseres oppå stringere å gi en roadbed. Ribands bolt på plankekledning til stringere. Senere i krigen, var det tre plankekledning dekket av stålplater, som var mer motstandsdyktig mot skader forårsaket av tank spor.

Hver enhet konstruert på denne måten skaper en enkelt 10-fot lang (3,0 m) delen av bridge, med en 12-fots-bredformat (3.7 m) roadbed. Når én del er fullført det vanligvis inn frem over valsene på brohodet, og en annen del bygget bak den. To er deretter koblet sammen med pinner banket til hullene i hjørnene på panelene.

For ekstra styrke kan flere paneler (og Hekkplatene) være boltet på hver side av brua, 3. En annen løsning er å stable panelene loddrett. Med tre paneler over og to høye, kan Bailey broen støtte tanker over en 200-fots (61 m). Footways kan installeres på utsiden av sidepanelene-, side-panelene danne en effektiv barriere mellom fot og kjøretøy trafikk og tillate fotgjengere trygt bruke broen.

En nyttig funksjon av Bailey broen er dens evne til å startes fra en side av et gap. I dette systemet foran mest del av broen er vinklet opp med kiler i "lansere nese" og de fleste av broen er igjen uten roadbed og ribands. Brua er plassert på rullene og bare presset over gapet, bruker arbeidskraft eller lastebil eller sporet bilen, da valsen fjernes (med hjelp av kontaktene) og den ribands og roadbed installert, sammen med noen flere paneler og Hekkplatene som kan være nødvendig.

Under andre VERDENSKRIG, ble Bailey bru deler gjort av bedrifter med liten tidligere erfaring av denne typen engineering. Selv om delene var enkel, måtte de produseres presist hvis de var passe hverandre riktig, så de ble samlet i en test bro på fabrikken sørge for dette. For å gjøre dette effektivt, legges nylig produsert deler kontinuerlig til test bridge, mens samtidig enden av testen broen ble kontinuerlig demontert og deler sendt til sluttbrukere.


Bailey bru

Bailey bru over Meurthe River, Frankrike

Stamfar

Truss bridge

Relaterte

Callender-Hamilton bridge

Etterkommer

Mabey logistisk støtte Bridge, Medium Girder Bridge

Bærer

Fotgjengere, kjøretøy, jernbane biler

Span utvalg

Kort

Materiale

Tømmer, stål

Bevegelige

nei

Design innsats

Lav

Falsework nødvendig

Ingen

Bailey bru inOntario, Canada

Bailey bru over den hvite-Nilen Juba, Sør-Sudan

Bailey bru over Wadi el Kuf, Libya,
bro inndelinger brukes til å konstruere støtte

Callender-Hamilton bridge, 4 Walton bridge


Moderne Bailey broer

Bailey broer er i vanlig bruk over hele verden i det 21. Noen eksepsjonell eksempler:

1. Bailey broen ble satt i tjeneste i oktober 1975. Denne 788 meter (2,585 ft), to kjørefelt bru krysset elven Derwent Hobart, Australia. Den ble åpnet rundt år etter Tasman Bridge katastrofen ødelagt eneste elv krysset og effektivt delt byen i to. Bailey broen var i bruk til gjenoppbygging av Tasman broen ble fullført på 8 oktober 1977.

2.A Bailey bru mellom Suru River og Dras River i Ladakh India er den høyeste broen i verden på en høyde på 5,602 meter (18,379 fot) over havet. Den ble bygget i 1982 av den indiske hæren. [15]

3. i midten av 1950-tallet auto kjøpt racing circuit Lime Rock Park i Lakeville, Connecticut en krig-overskudd Bailey bru slik kjøretøy kan gå inn/ut delene infield og polstret startplasseringar mens løp fant sted. Brua har vært i kontinuerlig tjeneste siden, og ble flyttet til nye, hevet påler i våren 2008. Sporet mener dette kan være den eneste gjenværende WWII-era Bailey bru i vanlige daglige offentlig tjeneste i USA

4. en under bygging gangbru på Jawaharlal Nehru Stadium (Delhi), en av de viktigste arenaer for Samveldelekene 2010, kollapset noen uker før åpningsseremonien, skadet 27 personer. Det Delhi regjeringen bedt om den indiske hæren til å konstruere en Bailey bru for å erstatte den. 3 ingeniør Regiment av indiske Army Corps of Engineers ferdig jobben i fire dager flat og til en brøkdel av den opprinnelige prisen.

5. medley Bridge (Oxford, England) er en Bailey bru som ble reist i 1946 og spenner over Themsen bakevje i Port Meadow og er fortsatt i bruk (2014)


Hot Tags: stål bro, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, lav pris, best, produkter
Beslektede produkter
Feedback