Produktkategori

Legg: Hydrogen på energi industri inkubasjon Base, rom 409, Standard bygningen, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu Province, Kina

Postnummer: 201612

Tlf: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakter: Jack Wang

Epost: jackwang@akwchina.com


Sement

Produktkategori: Ledende produktene i selskapet vårt er portland sement klinker og høyverdig sement. De viktigste generelle sement som produsert av vårt selskap er portland sement, vanlige portland

Detailed description

Produktkategori:
Ledende produktene i selskapet vårt er portland sement klinker og høyverdig sement. De viktigste generelle sement som produsert av vårt selskap er portland sement, vanlige portland sement og portland slagg sement. De er delt inn i tre karakter: P.O52.5、P.O42.5、P.C32.5.

Øktinformasjon:
Po 52.5 kan gjøre høyverdig, super høyverdig betong og store span bjelker og så videre.
Po 42,5 kan brukes i en rekke byggeprosjekter, for eksempel broer, kaier, veier, høyhus, de generelle industri og sivile bygninger. Det kan gjøre annen materialklasse betong fra C30 C80.
PC 32,5 kan hovedsakelig brukes i masse betong, en rekke underground og undervanns konkrete prosjekter, høy permeabilitet motstand og høy temperatur motstand engineering, generell industri og sivile bygninger.

Programmet Merknad:
Våre sement har mange egenskaper, for eksempel hele utvalg, høy styrke i tidlig fase, beskjedne innstillingstid, stabil kvalitet og tilpasningsdyktig med tilsetningsstoffer og så videre. Kontroller at egenskapene til våre sement kan gis full spille, vennligst ta hensyn til følgende elementer når

bruker:
1, vennligst ta hensyn til lagringsadministrasjon og forhindre fuktighet. Ta forholdsregler i transport og lagring. Når truck laster i en regnværsdag, please dekket med presenning i tid. Sement skal lagres i tørre forhold å unngå caking etter absorbering av fuktighet. Når den brukes, vennligst under veiledning av FIFO (først inn, først ut). Lagringstid bør ikke være for lang til å hindre fukt og påvirke kvalitet og ytelse. I mellomtiden kan ikke bland opp sement med organiske stoffet, som sukker og kjemisk gjødsel, å unngå bivirkninger.
2, gjør ikke blandet bruk. Ulike varianter og styrke har graderinger av sement forskjeller i kvalitet og ytelse. Det må være stablet opp separat og brukes alene. Ulike varianter og ulike graderinger av sement av samme produsent kan ikke blandes brukes. Det samme utvalget og samme karakteren sement av forskjellige produsenter kan ikke blandes brukes.
3 Velg variasjon og styrke karakter av sement rimelig. Når du bruker sement produkter, vennligst etter bygging spot og Utformingskravene av styrke klasse av betong rimelig velge variasjon og styrke karakteren sement. Unngå å velge høy styrke karakter av sement å gjøre lav karakter konkrete eller lav styrke karakter av sement gjøre høyverdig betong og gjør feil dosering av sement i betong føre til uønskede reaksjoner, som dårlig workability av betong, høye nedgangen tap og så videre. Det vil ha ulønnsomt konsekvenser i betong produksjonskostnaden samtidig.
4, følge kan før blandingen test. For ulike krav til forskjellige prosjekter, strukturer og posisjoner, når du bruker våre sement, vennligst må bland andel test på forhånd for å bestemme beste blandingen forholdet. Når ny rekke blanding eller dosering av blanding endres, må Vennligst bland andel test på forhånd og prøve å velge blanding med god tilpasning. Hvis noen indikatorer eller forestillinger av våre sement justeres, vil vi informere deg gjør pre blanding test i å sikre at konkrete kvaliteten er stabil og kvalifiserte.
5, legger Vennligst vekt på bygging spesifikasjon og vedlikeholdsarbeid. Vennligst streng kontroll kvaliteten på konkrete blanding, som sand, stein, vann og så videre. Vannet bør ikke inneholde organiske. Gjørme innhold i sanden og steiner bør være lav. Høye svovel-inneholdende, lut inneholder sands og steiner skal ikke brukes. Betongblanding forholdet bør være utformet etter bygging spesifikasjonen. Betongen skal blandes jevnt. Vann sement forholdet bør ikke være for stor. Betong vibrerende bør være beskjeden for å unngå mørtel. Vennligst kontinuerlig concreting for å unngå ujevn fordeling, segregering, og blødning av sement og slippe sement styrke. Vennligst kontrollere temperaturen på blanding, når blande betong høy eller lav temperatur været, å unngå for fort eller for sakte betong. Vennligst vanning, dekker og holde våt i tid, når plastisitet av helles betong har mistet, for å unngå betong sprengning grunn for tørr. Vennligst ikke vann for tidlig og for mye å unngå lav binding og lav styrke betongen og hindre støvtørking og peeling.

Produktkvalitet
våre sement produkter er alle vedtatt nye tørr prosess teknologi system, online kvalitetskontroll og betyr, og utstyrt med perfekte sement teste anlegg, som avanserte X fluorescens analyzer. Vår fabrikk har allerede sertifikater ISO9001 kvalitetsstyringssystem, ISO14001 miljøstyringssystem og GB/T28001 helse og SikkerhetsledelsesSystem. Vi strengt implementere kvalitetsstyring og kontroll etter kvalitet systemkrav og sikre at våre sement kvalitet møte behovene til ulike markeder og kunder.
Sement som produsert av vårt selskap har følgende enestående

funksjonen i konstruksjonen:
1, produktkvalitet er stabil, kvalitet svingninger er liten og sement rik styrke er høy.
2, betongblanding som laget av våre sement workability og blanding tilpasningsevne er gode.
3, fargen på våre sement er langsiktig stabil og kan bli mye brukt i overflaten av vanlig bygningen.
4, blødning frekvensen av betong som laget av våre sement er lav.
5, frysing motstand og slitasje motstanden er gode.
6, volum stabiliteten av betong som laget av våre sement er bra. Den konkrete krymping og krype i utgangspunktet tendens til å balansere en konkret alder. Den har nådd det nasjonale og internasjonale ledende nivået.
7, nedgangen tap av betong som laget av våre sement er lite. Den kan oppfylle kravene til konkret blande plante som trenger langdistanse transport.

Pre-salg service
Vi tilbyr aktivt du relatert selskap, produkt instruksjoner, frakt og oppgjør prosessen og markedet statistikk. Og vi vil forskning og forstå etterspørselen av din prosjekt konstruksjon og inviterer deg til vårt selskap å gjennomføre en feltarbeid. Hvis du trenger, vil vi tilby vareprøver for å gi et kjøpsbeslutning med referanse.

I salg service
Vårt firma etablere et salg tjenester team som består av salg, lagring og kvalitetskontroll avdeling teknisk personell. Under prosessen av kjøper og benytter våre sement, vil vi gjøre følgende i gang: 1, vil vi gi teknisk rådgivning og spot teknisk veiledning. 2, vår kvalitetskontroll avdeling teknisk personell vil bruke våre teknologisk nivå og styrke å nøye spore status som utviklet sement gjøre konkrete og teknisk støtte i tid.

Etter salg service
Vi vil tilby sement garanti og salg faktura i tid. Vi spore bruken av sement og samle av våre produkter, frakt og service og tidsriktig og effektivt håndtere alle typer problemer. Vi ferdig alltid hva vi start og behandle alle frank. Vi opprettholde god kunde emosjonelle forhold og omsorg våre merkevaren.
Major prosjektet saken


Nanjing Metro


Zhenjiang rehabilitering sykehus


Shanghai Nanjing høyhastighetstog


Zhenjiang International Hotel

Produktbilder

52.5 karakteren

42.5grade

32.5gradeHot Tags: sement, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, lav pris, best, produkter
Beslektede produkter
Feedback